Horoscop


Berbec

Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte punctual în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener; acesta vă va simţi lipsa dacă vă lăsaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.

Taur

E cazul să vă oferiţi câteva clipe de linişte şi relaxare alături de partener. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta stres, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine; invitaţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare sau staţi acasă şi uitaţi-vă la un film: Pe plan profesional veţi avea parte de o realizare care vă va întări moralul.

Gemeni

Creativitatea şi răbdarea pe care le afişaţi vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. Veţi juca rol de mentor, iar asta vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică este înlocuită sau condimentată cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Sunteţi convins că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi tocmai de aceea începeţi să vă faceţi planuri de viitor. Această perioadă va reprezenta un nou început. La serviciu, cunoştintele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a înfrunta viitoarele situaţii dificile.

Leu

Încă de la începutul perioadei sunteţi plin de energie şi totul merge ca pe roate, atât pe plan personal, cât şi profesional. Răbdarea vă va fi pusă totuşi la încercare, însă nu trebuie să disperaţi. Găsiţi soluţii salvatoare la probleme stresante şi câştigaţi aprecieri din partea colegilor. Superiorii vă observă eforturile, lucru care va conta mult pe viitor în cariera dv.

Fecioară

Pe plan sentimental, trebuie să daţi uitării conflictele din trecut şi să vă bazaţi mai mult pe ceea ce aveţi de făcut în viitor. Nu puneţi la suflet răutăţile mărunte ale celor din jur. Rămâneţi dedicat muncii dv. şi urmăriţi-vă obiectivele. Nimeni nu vă poate spune ce să faceţi şi ce să nu faceţi. Fiţi foarte atent la bani, mai ales că aţi cheltuit cam mult în ultima vreme.

Balanţă

Presiunea şi termenele-limită vă motivează şi vă fac să lucraţi la capacitate maximă. Sunteţi rapid în hotărârile pe care le luaţi, lucru observat şi apreciat de către colegi şi superiori, deciziile fiind corecte şi scăpându-vă de probleme. Alegeţi să vă relaxaţi vizionând un film sau mergând în vizită. În a doua parte a intervalului, dedicaţi mai mult timp partenerului.

Scorpion 

Dacă nu v-aţi început săptămâna la capacitate maximă, nu este cazul să disperaţi. Faceţi lucrurile încet şi calculat. Puteţi să amânaţi unele sarcini şi pentru a doua parte a intervalului. Nu-i grabă! Cu siguranţă, nu vă lipseşte simţul umorului în această perioadă. Chiar dacă sunt lucruri care vă neliniştesc, reuşiţi să le depăşiţi cu tact şi… multe glume. Atenţie însă câtă sare puneţi în ele!

Săgetător

Sunteţi plin de inspiraţie şi rezolvaţi orice problemă profesională. Aveţi însă tendinţa de a da replici usturătoare dacă cineva încearcă să vă contrazică. Această atitudine nu va uşura deloc comunicarea cu cei din jur. Cântăriţi mai atent acţiunile întreprinse, pentru a nu isca rivalităţi. În relaţia cu partenerul s-au acumulat tensiuni şi este momentul pentru o discuţie serioasă.

Capricorn

Aveţi probleme destul de serioase în familie, dar luptaţi să treceţi peste orice greutate. Agitaţia sau anxietatea nu ajută la nimic. Sunteţi isteţ şi aveţi o minte agilă, aşa că veţi găsi resursele necesare pentru a trece cu bine peste acest moment dificil. Doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ la locul de muncă, dar aveţi grijă să nu vă atrageţi antipatia colegilor!
Vărsător

Puteţi fi victima unui şantaj sentimental. Trebuie să vă mobilizaţi şi să faceţi apel la întreaga capacitate de concentrare pentru a nu isca un scandal. La serviciu vi s-au încredinţat prea multe sarcini şi din acest motiv vă simţiţi obosit şi incapabil de a le finaliza. În acest interval e indicat să nu vă asumaţi responsabilităţi financiare, deoarece vor fi greu de dus la îndeplinire.

Peşti

Vă veţi cumpăra un obiect pe care vi-l doreaţi demult, dar care nu va fi neapărat şi util. Nu va fi o problemă să motivaţi necesitatea achiziţiei făcute. În ceea ce priveşte dragostea, aceasta este mult mai puternică decât orice influenţă exterioară, ceea ce vă face să treceţi mai uşor peste orice obstacol. Aveţi o stare de disconfort din cauza plăţilor pe care trebuie să le faceţi.