Horoscop


Berbec

Chiar dacă sunteţi sincer, nu trebuie să spuneţi anumite lucruri într-un mod brutal; prietenii sau cei avizaţi se vor simţi jigniţi de lipsa dv. de tact. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă liniştită şi armonioasă. Evitaţi, aşadar, să provocaţi conflicte şi să stricaţi această atmosferă. Aveţi nevoie de ceva stimulativ pentru a vă descărca energia şi este posibil să vă găsiţi refugiu în muncă.

Taur

Sunteţi intransigent şi această atitudine vă crează multe probleme, atât în relaţiile cu persoanele apropiate, cât şi pe plan profesional. Sentimental, vă oboseşte partenerul, care încearcă să vă ceară tot felul de lucruri, deoarece vă dă impresia că vă răpeşte libertatea. La serviciu, puteţi face progrese considerabile, dar nu vă grăbiţi, ci încercaţi să clarificaţi lucrurile.

Gemeni

Relaţiile bune pe care le aveţi cu anumite persoane trebuie exploatate. E indicat să luaţi iniţiativa, pentru ca aceste legături să fie cât mai stabile. Este o săptămână plină, în care vă rămâne foarte puţin timp pentru familie. Din fericire, cei dragi vă înţeleg şi nici nu le trece prin cap să vă reproşeze ceva. Pe plan financiar, trebuie să fiţi răbdător şi să puneţi în balanţă toate riscurile.

Rac

Vă gândiţi la bani, dar nu este o preocupare de bază pentru dv. Sunteţi practic şi materialist, dar în jurul dv. se întâmplă şi lucruri frumoase, pe care este bine să le apreciaţi. Vă faceţi planuri pentru o minivacanţă alături de persoana iubită şi vă gândiţi foarte serios să vă organizaţi judicios timpul, pentru a nu rămâne în urmă cu sarcinile de la locul de muncă.

Leu

Aveţi de făcut mai multe lucruri deodată şi asta vă nemulţumeşte. Familia exercită unele presiuni pentru a vă determina să acţionaţi în favoarea rezolvării unei probleme financiare. Trebuie să decideţi dacă vă opriţi şi reevaluaţi ce înseamnă viaţa dv. sau dacă vreţi să grăbiţi pasul. Indecizia este pierdere de timp, aşa că nu mai lăsaţi orgoliul să vă domine şi cereţi ajutor.

Fecioară

Este bine să ţineţi cont şi de părerea celor din jur în ceea ce priveşte o eventuală viitoare colaborare. Dacă aţi avut probleme cu partenerul de viaţă, discutaţi deschis despre ceea ce nu funcţionează. Dacă iniţiativele dv. de la locul de muncă nu v-au adus încă rezultatele dorite, poate ar trebui să mai aşteptaţi puţin, pentru că vă vor veni noi idei legate de carieră.

Balanţă

Este posibil ca stresul şi munca intensă din ultima perioadă să vă fi afectat mai mult decât v-aţi fi imaginat. La serviciu, sunteţi destul de indispus în urma unei discuţii purtate cu şeful dv. direct. Vă descurcaţi foarte bine în plan financiar, dar va trebui să rezistaţi tentaţiilor din magazine. În plan sentimental, va trebui neapărat să vă stăpâniţi impulsivitatea şi astfel totul va fi bine.

Scorpion

Faceţi un plan pentru un proiect personal. Vă doriţi foarte mult independenţa şi aveţi mare încredere în forţele proprii. O întâlnire spre sfârşitul intervalului cu o persoană mai în vârstă vă aduce neaşteptate beneficii, de ordin financiar sau relaţional. Puteţi să primiţi ajutorul persoanei iubite pentru a elimina sau rezolva o problemă care v-a frământat în ultima perioadă.

Săgetator

Vă rezumaţi la a vorbi cât se poate de puţin cu persoanele din jur. Vi se pun tot felul de întrebări şi acest lucru vă deranjează mai mult decât lăsaţi să se vadă. Un coleg încearcă să vă provoace, dar ar fi mai bine să nu-i daţi satisfacţie. Uneori, faptul că vă concentraţi pe lucrurile mărunte vă face să nu vedeţi aspectele importante ale vieţii. Acordaţi mai multă importanţă partenerului!

Capricorn

Vă preocupă mai mult ca oricând sănătatea şi aspectul fizic. Încercaţi să vă schimbaţi stilul de viaţă şi sunteţi hotărât să faceţi orice sacrificiu. Din punct de vedere sentimental, există posibilitatea unui week-end reuşit, care depinde însă numai de bunăvoinţa dv. Este timpul să încercaţi o activitate extraprofesională pentru a ieşi din monotonie şi a câştiga bani.

Vărsător

Dacă nu puteţi să vă învingeţi duşmanii din viaţa profesională, atunci trebuie să faceţi compromisuri. Este o perioadă deosebit de frumoasă pe plan sentimental şi aveţi parte de multe satisfacţii. Financiar, feriţi-vă de riscuri. Descoperiţi avantajele situaţiei de a fi „invizibil“, căci preferaţi să nu îi lăsaţi pe ceilalţi să îşi bage nasul în problemele dv.

Peşti

Sunteţi într-o formă fizică bună şi rezistaţi destul de bine factorilor externi. La serviciu colaboraţi cu un cerc mai larg de persoane, care îşi aduc contribuţia în funcţie de specialitatea fiecăreia. Încercaţi să vă temperaţi spiritul critic şi fiţi atent mai ales la tonul pe care îl folosiţi în discuţii. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi.