Un fel de Meşter al Casei, la Caransebeş 1La Caransebeş continuă seria inițiativelor private demarate prin proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”, derulat de Primăria municipiului, în parteneriat cu Asociația „Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare”, Episcopia Caransebeșului, Colegiul Național „Traian Doda” și Spitalul Municipal de Urgență.
Ultima astfel de afacere de familie este cea dezvoltată de SC NICA INTERVENȚII RAPIDE SRL, o inițiativă privată care funcţionează în cartierul Balta Sărată.
„Intenţia mea este aceea de a deveni un Meşter al Casei. Mă bazez pe priceperea mea și pe experiența acumulată atât în țară, cât și în străinătate. Pe lângă intervențiile rapide de amenajări interioare – căi de acces, pereți, pardoseală, tavan, uși şi ferestre –, firma efectuează lucrări de construcții, renovări, compartimentări, instalații termice, sanitare și de climatizare, toate la un tarif pe care și-l poate permite oricine”, ne-a spus Marin Nica, inițiatorul micii afaceri și beneficiarul a peste 111.000 de lei prin proiect, pentru dotările firmei, printre care se numără și o autoutilitară nouă, cu care se va deplasa rapid la domiciliul clienților.
Proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș” are o valoare totală de 24,1 milioane de lei, fiind derulat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în comunităţile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome.
Bianca METEŞ


Un gând despre “Un fel de Meşter al Casei, la Caransebeş

Comentariile sunt închise.