Salvamont şi-a respectat angajamentulCu toate că este un serviciu public tânăr, înființat în 2021, Savamont Caraş-Severin se putem lăuda cu foarte multe reușite într-un timp foarte scurt. Dincolo de obținerea acreditării de funcționare, de implicarea în nenumărate misiuni de salvare și de acordarea asistenței în cadrul multor evenimente sportive, există și aspecte care vizează colaborarea cu diverse organizații, asociații sau societăți comerciale.
Un astfel de proiect a fost realizat de către Salvamont România, în parteneriat cu Societatea Zentiva, prin care s-a urmărit amplasarea de 60 de panouri informative pe 60 de vârfuri de munte din țara noastră.
Salvamontul din Caraș-Severin a fost printre primele servicii care și-au dus la bun sfârșit angajamentul, motiv pentru care Zentiva le-a trimis membrilor acestui serviciu o scrisoare de mulţumire, care se încheie cu cuvintele: „Suntem mândri şi recunoscători pentru parteneriatul nostru din proiectul «Zentiva, mereu la înălţime». Împreună, atingem cele mai înalte culmi!”. (B. Meteş)