Sacu îşi trimite deşeurile la plimbare


Sub genericul „Locul deşeurilor nu e în casă, trimite-le la plimbare!”, RoRec organizează sâmbătă, 13 iulie, la Sacu, o campanie de colectare a aparatelor electrice vechi sau defecte. Acţiunea se va desfăşura între orele 9 şi 15, iar colectarea se va face cu o maşină special destinată acestui scop, sau la Căminul Cultural din Sacu. Pe lângă faptul că se vor debarasa de nişte obiecte nefolositoare, participanţii la campanie vor primi din partea organizatorilor patru cupoane valorice de câte 10 lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete, şi două cupoane de 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete. De asemenea, cupoanele pot fi folosite pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou. Nu în ultimul rând, deţinătorii de taloane pot participa la o tragere la sorţi care va avea loc la ora 17, la Căminul Cultural, la care pot câştiga patru fiare de călcat, patru cafetiere şi două polizoare unghiulare.

Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sau de la instituţii şi societăţi comerciale, doritorii pot suna la numerele de telefon 0751/302119 sau 0737/443934.

Campania este organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec şi Primăria Sacu, cu sprijinul „Albatros” şi „Skil”.

Mădălina DOMAN