Pompierii şi jandarmii, alături de cetăţenii afectaţi de inundaţii


Un echipaj format din 20 de pompieri din cadrul Detaşamentului Caransebeş al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin a intervenit, recent, într-o acţiune de îndepărtare a efectelor inundaţiilor ce au avut loc pe Valea Timişului, în localităţile Bucoşniţa şi Goleţ. Cu acest prilej, pompierii au sprijinit populaţia la evacuarea apei şi mâlului din pivniţe şi fântâni, dar şi la eliberarea unor căi de acces. Aceştia au intervenit cu motopompele din dotare, dar şi muncind fizic alături de cetăţenii afectaţi.

În zonă s-a aflat şi un echipaj format din aproximativ 20 de jandarmi, care a participat la o intervenţie organizată la Staţia de captare şi filtrare a apei ce deserveşte localitatea Goleţ.

Urmare a unei acţiuni umanitare de strângere de bani, bunuri şi alimente, angajaţii ISU au donat în aceeaşi zi, unei familii de bătrâni din localitatea Feneş, afectată de inundaţiile de luna trecută, alimente, haine şi o sumă de bani din care să poată cumpăra o parte din materialele de construcţie necesare refacerii gospodăriei. (C. Senco)