Piatră, asfalt și canalizare la Brebu


În vederea atragerii de fonduri europene pentru asfaltarea drumurilor rămase nemodernizate în comuna Brebu, administrația locală a depus un proiect în acest sens, iar în prezent se lucrează la un alt proiect, care vizează asfaltarea trotuarelor din comună. De asemenea, Primăria derulează, din fonduri proprii, lucrări de pietruire a unor porțiuni de drum din satele aparținătoare Valeadeni și Apadia, localități unde se dorește introducerea rețelei de canalizare, sens în care administrația a depus la ministerul de resort încă un proiect.

„Comuna Brebu face parte dintr-un grup de acţiune locală ce reuneşte 12 comune din zonă, din judeţele Caraş-Severin şi Timiş. Prin acest grup, intenţionăm să atragem fonduri pentru trotuare. De asemenea, avem în vedere amenajarea unui teren de sport şi capele în fiecare cimitir din comună”, ne-a spus primarul Viorel Roșca.

Edilul comunei ne-a mai informat că, recent, a fost depus un proiect prin care se doreşte atragerea de bani europeni pentru modernizarea unui drum agricol în lungime de 6 km. (M. Doman)