Până când ne vom revedea…Din păcate, efectele pandemiei de Coronavirus, care lasă urme din ce în ce mai adânci la nivelul întregii noastre societăţi, nu ne-au ocolit nici pe noi. Ca urmare a schimbărilor apărute în ultima vreme în toate domeniile – social, economic, financiar şi, nu în ultimul rând, sanitar –, ne vedem puşi în imposibilitatea de a continua să mai scoatem pe piaţă ziarul în format tipărit, în ciuda eforturilor depuse la nivelul întregii redacţii şi administraţii a publicaţiei noastre.
Timp de 11 ani şi patru luni, fără nicio sincopă, am încercat să vă oferim cele mai importante, interesante şi, mai ales, imparţiale informaţii, din cele mai variate domenii, şi ne-am bucura dacă am şti că am şi reuşit acest lucru.
În aceste condiţii, „Caraş-Severinul în 7 Zile” va apărea doar în format electronic, la adresa de internet www.7-zile.com, şi vă asigurăm că, atunci când lucrurile vor reintra pe făgaşul normal, ceea ce sperăm să se întâmple cât mai repede, vom reveni şi noi pe piaţa publicaţiilor tipărite.
Redacţia