Încă trei supermarketuri în Pipirig


Recent, administraţia caransebeşeană şi-a dat acordul pentru materializarea unei noi investiţii în cartierul Pipirig, în zona Kaufland. Este vorba despre o galerie comercială pentru trei mari retaileri, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi, ea completând celelalte centre de comerţ din zonă. Această investiţie este o dovadă în plus pentru dezvoltarea economică a zonei de nord a municipiului de pe malurile Timişului şi Sebeşului, a afirmat primarul Marcel Vela, şi se estimează că ea va fi finalizată în prima jumătate a anului 2014.

„În acest context, zona cartierului Pipirig se dezvoltă şi mai mult, iar împreună cu investiţiile pe care dorim să le realizăm în zona industrială din partea nordică, evident că polul economic al municipiului va fi zona Pipirig-Centură-TMD”, a declarat Marcel Vela.

Edilul-şef a mai spus că galeria commercial[ va găzdui trei retaileri renumiţi, ce vor oferi cetăţenilor din Caransebeş şi din zonă multe produse pe care, în present, aceştia le achiziţioneaza din Timişoara sau din alte oraşe mari. (B. Meteş)