Get Adobe Flash player

Horscop

Vizualizari: 284

Berbec

Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă, deoarece vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viaţă nu este de acord să munciţi în plus. Gândiţi-vă bine înainte să vă hotărâţi, pentru că, dacă nu veţi cântări foarte bine lucrurile, s-ar putea să greşiţi pe ambele planuri. Cheltuielile comune vor necesita discuţii prelungite, dar nu vor avea efecte negative asupra echilibrului relaţiei.

Taur

Reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, la care lucraţi de mult timp şi care vă va aduce mari satisfacţii, dar s-ar putea să găsiţi cu greu soluţii la problemele familiei. Simţiţi uneori că membrii acesteia vă cer prea mult, şi ar trebui să le spuneţi acest lucru. Nu este momentul să cumpăraţi obiecte scumpe pentru cămin, deoarece este foarte posibil să nu faceţi cele mai bune achiziţii.

Gemeni

Veţi avea parte de multă alergătură, pentru tot felul de chestiuni minore. Sunteţi ocupat cu prea multe probleme şi deja nu mai discerneţi care vă sunt priorităţile. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, aşa că aţi face bine să vă puneţi ordine în idei. Partenerul vă poate fi de mare ajutor, dacă-i veţi asculta sfaturile. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară.

Rac

Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lasă timp nici să respiraţi. Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dv. de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin.

Leu

Situaţia financiară se va îmbunătăţi. Este posibil să obţineţi o primă sau un ajutor de la o rudă apropiată. Şi colaborările se vor dovedi avantajoase din acest punct de vedere. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de viaţă. În colectiv veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face un efort deosebit. Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur, şi chiar sâcâitor uneori.

Fecioară

Comunicarea cu cei din anturaj nu va fi prea bună în aceste zile. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă puneţi semnătura pe un document oficial! Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Un interes major veţi manifesta şi pentru relaţia cu partenerul de viaţă, pe care v-aţi putea-o consolida în această perioadă. În plan financiar, staţi bine.  

Balanţă

Sunteţi oarecum nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus, însă, ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care se va rezolva din mers. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa partenerului v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. La începutul intervalului, vă indispune o problemă minoră de sănătate.

Scorpion

La serviciu veţi avea parte de o săptămână obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la noile schimbări apărute. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi cât mai mult cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de profunzimea sentimentelor dv. Din păcate, pe plan financiar se anunţă vremuri tot mai grele.

Săgetător

Inteligenţa vie şi spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi aprecierea şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate de mai mare anvergură, înarmaţi-vă cu răbdare.

Capricorn

Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase. În această perioadă va trebui să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti rămase nerezolvate de mai mult timp. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură. Se pare că sunteţi indispus şi aveţi dificultăţi de comunicare.

Vărsător

Aveţi în faţă o perioadă agitată şi nu vă va fi uşor să depăşiţi obstacolele ce se vor ivi în calea dv. Energia fizică este la limita inferioară. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii sau reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi nu refuzaţi ajutorul colegilor.

Peşti

Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe excelente în compania partenerului. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează. Aţi putea avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare. Investiţiile pe care le aveţi în plan nu-şi vor arăta eficienţa chiar imediat. Ar fi indicat să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp.

Traducere