HoroscopBerbec
Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei sau firmei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii vă apreciază eforturile. La sfârşitul intervalului veţi avea parte de o surpriză plăcută. Pe plan financiar nu staţi prea bine şi nici nu reuşiţi să faceţi faţă tuturor cheltuielilor.
Taur
Veţi fi mai cufundat în propriile probleme decât de obicei, dar, cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care aţi colaborat cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.
Gemeni
Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta. Este posibil ca partenerul să aibă o realizare pe plan profesional, ceea ce va aduce linişte şi stabilitate în cuplu.
Rac
Sunteţi mai dinamic, mai agresiv decât de obicei, dar şi mai împrăştiat. Energia necanalizată corespunzător se va risipi fără să vă aducă vreun avantaj. Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de răbdare şi prudenţă. Fiţi atent la detalii pentru a finaliza totul cât mai eficient. Comunicarea cu partenerul va decurge armonios în această perioadă.
Leu
În această săptămână veţi face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contactul cu prietenii vă va favoriza din toate punctele de vedere. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea şefilor.
Fecioară
Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil, dar, în actualul context, vor lipsi ocaziile de a vă afla în compania acestora. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai neobişnuite în această perioadă.
Balanţă
Sunteţi oarecum nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus, însă, ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care se va rezolva din mers. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa partenerului v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. La începutul intervalului, vă indispune o problemă minoră de sănătate.
Scorpion
La serviciu veţi avea parte de o săptămână obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la noile schimbări apărute. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi cât mai mult cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de profunzimea sentimentelor dv. Din păcate, pe plan financiar se anunţă vremuri tot mai grele.
Săgetător
Este o perioadă bună pentru a pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a-i mobiliza pe toţi cei din jurul dv. La serviciu va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini, semn că şefii vă apreciază.
Capricorn
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă sporiţi confortul în cămin, şansa va fi de partea dv. în această perioadă. Chiar dacă nu vă convine, va trebui să faceţi unele compromisuri.
Vărsător
Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari pentru a o scoate la capăt. Drumurile vă vor avantaja, indiferent că este vorba de chestiuni de serviciu sau personale. În această perioadă, sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce planurile.
Peşti
La serviciu va fi mare agitaţie, deoarece veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile. Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Dozaţi-vă cu grijă eforturile, fiindcă altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi la nivelul aşteptărilor. S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare, dar nu este cazul să abandonaţi lupta.