Horoscop


Berbec

Împreună cu familia, aţi putea pune la cale o activitate care să aducă unele modificări în cămin. Nu este cazul să fiţi stresat; lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită la serviciu. Relaţia cu colegii este suficient de bună, încât să puteţi miza pe sprijinul acestora.

Taur

Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu partenerul vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dv. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. Banii nu vă lipsesc, aşa încât aţi putea să vă satisfaceţi un capriciu. Dacă vă confruntaţi cu o problemă la serviciu, veţi găsi o soluţie bună.

Gemeni

Chiar dacă nu v-aţi programat un drum, veţi fi nevoit să îl faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să încercaţi să mai trageţi de timp. Aveţi şanse mari să încheiaţi săptămâna cu o reuşită.

Rac

Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari; veţi fi mai entuziast decât v-au văzut vreodată cei ce vă cunosc. O ieşire cu prietenii la sfârşit de săptămână ar putea fi un prilej suplimentar de a vă destinde. Cineva vă va face o promisiune, dar ar fi bine să nu credeţi chiar tot ce vi se spune. La locul de muncă sunt posibile mici schimbări, care însă nu vă vor afecta pe dv.

Leu

Situaţia financiară nu vă ridică probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărăturile pe care le aveţi în plan. În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, ar fi bine ca mai întâi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii. Sunteţi mai generos decât de obicei, mai spontan.

Fecioară

Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos, cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă aşteptaţi o veste sau un răspuns, acestea vor veni mai târziu, dar vă vor satisface. Vi se va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Aţi putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu vă susţin punctele de vedere. În plan mental, funcţionaţi la limita superioară.

Balanţă

Operativitatea de care daţi dovadă vă permite să faceţi o mulţime de treburi. Din punct de vedere cerebral, atingeţi un maxim, aşa că ocupaţi-vă de chestiuni pe care până acum le-aţi considerat prea dificile. Cineva din anturaj s-ar putea confrunta cu o situaţie inedită, iar sprijinul dv. i-ar putea fi de folos. Aveţi ocazia să câştigaţi mulţi bani, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile.

Scorpion

Sunteţi nerăbdător să finalizaţi cât mai repede activităţile începute în ultimul timp. Energia nu vă lipseşte, dar aveţi nevoie şi de altceva. O activitate relaxantă ar fi binevenită, iar prietenii vă vor face o propunere care vă va scoate din casă. Una din deciziile pe care le-aţi luat în trecut îşi va arăta roadele. Aveţi mintea limpede şi vă este uşor să rezolvaţi orice problemă la serviciu.

Săgetător

Farmecul de care nu duceţi lipsă vă dă ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni. Acasă, activităţile gospodăreşti devin urgente, dar dispuneţi de suficientă energie pentru a le finaliza într-un timp record. Este foarte posibil să primiţi o aprobare, la o cerere mai veche. În cazul în care aveţi în plan o vacanţă, nu e exclus să aveţi parte de o mică surpriză.

Capricorn

Este posibil să aflaţi o veste mai puţin plăcută despre cineva din imediata apropiere. Starea generală nu este strălucită, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce v-ar putea stresa. Colaborările sunt avantajoase, căci vă vor da posibilitatea să constataţi că aveţi motive să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Fermitatea şi spiritul de iniţiativă vor fi atuurile dv. majore.

Vărsător

Aveţi mult de lucru, atât la serviciu, cât şi acasă. Energia nu vă lipseşte, dar aţi fi vrut să o repartizaţi altfel. Nu aveţi de ales, aşa încât consolaţi-vă cu ideea că măcar veţi rezolva nişte probleme care vă stăteau pe suflet. În ceea ce priveşte colaborările, ar fi bine să ascultaţi şi de sfaturile celorlalţi, altfel aţi putea face greşeli copilăreşti. Evitaţi discuţiile pe tonuri înalte!

Peşti

V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o situaţie apărută în ultimul moment va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o problemă dificilă. Relaţia cu colegii este departe de a fi mulţumitoare, aşa că nu vă veţi putea baza într-o prea mare măsură pe ajutorul lor. Pregătiţi-vă să rezolvaţi totul de unul singur.