Horoscop


Berbec

Conjunctura astrală vă favorizează, cu condiţia să nu vă grăbiţi câtuşi de puţin. Dacă veţi avea răbdare şi nu veţi sări peste etape, este posibil să aveţi parte şi de realizări mai deosebite. Partenerul de viaţă ar putea avea şi el un succes pe care îl veţi sărbători împreună. Sprijinul pe care vi-l veţi da reciproc vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia de cuplu.
Taur

Prietenii şi activităţile de divertisment vă vor ocupa cea mai mare parte a timpului liber. Este foarte posibil să aveţi ocazia de a vă implica în colaborări ce se vor dovedi avantajoase din punct de vedere financiar. Nu este exclus nici ca partenerul de viaţă să aibă o realizare în această direcţie. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi noi, fiţi cât se poate de atent.

Gemeni

Vă bucuraţi de o creştere a popularităţii, ceea ce v-ar putea aduce şi propuneri de colaborare deosebit de avantajoase. Discuţiile cu partenerul vă vor nemulţumi, dar spre sfârşitul intervalului situaţia se va ameliora treptat. Dacă vă este greu să rezolvaţi unele situaţii cu care vă confruntaţi, puteţi apela cu încredere la sprijinul colegilor, care nu va întârzia să apară.

Rac

În această perioadă vor fi multe de făcut, veţi avea parte de multă alergătură, iar obstacolele vor apărea ca din senin. Fiţi prudent, mai ales în relaţia cu şefii. Chestiunile financiare vă vor mânca mulţi nervi, dar până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Nu trebuie însă să vă grăbiţi nici măcar un pic. În familie ar putea fi discutate unele chestiuni de interes comun.

Leu

Din punct de vedere mental, randamentul atinge limita superioară, ceea ce vă va permite să obţineţi rezultate excelente în activităţile intelectuale pe care doriţi să le duceţi la bun-sfârşit. Dacă veţi fi în situaţia de a lua decizii importante, ele îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Revederea unor vechi prieteni vă va relaxa. Veţi primi spijin moral de la cineva la care nu vă aşteptaţi.

Fecioară

Este foarte posibil să vă puteţi bucura de sprijinul familiei într-o chestiune care este de mare importanţă. La serviciu nu veţi putea miza pe ajutorul colegilor într-o prea mare măsură, dar veţi reuşi să vă descurcaţi. Ceva bani veţi câştiga prin intermediul colaborărilor. Cheltuielile pe care le veţi face pentru îmbunătăţirea sănătăţii îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa.

Balanţă

Traversaţi o perioadă extrem de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care însă vă vor ţine o bună bucată de vreme cu sufletul la gură. De energie nu veţi duce lipsă, dar aveţi tendinţa de a vă implica în mai multe activităţi odată, ceea ce vă va împiedica să obţineţi rezultatele dorite. Prudenţa este absolut necesară în această perioadă.

Scorpion

Situaţia financiară vă avantajează, deşi cheltuielile pe care le aveţi în plan depăşesc veniturile. Veţi fi tentat să faceţi o investiţie care vă va goli buzunarele, dar vă veţi redresa în cel mai scurt timp. Chestiunile sentimentale vă interesează în mod special, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate deosebite. Încercaţi să menţineţi în echilibru relaţia cu persoana iubită.

Săgetător

Veţi avea parte de o mulţime de cheltuieli care v-ar putea ridica probleme serioase. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi financiare riscante. Pe acasă este posibil să aveţi unele discuţii în contradictoriu cu partenerul, legate tot de bani. Totuşi, atmosfera va fi ceva mai plăcută, iar unele din problemele cu care v-aţi confruntat până acum s-ar putea rezolva.

Capricorn

Colaborările vă vor interesa în mod special, dar nu este cazul să acceptaţi ofertele pe care le veţi primi fără o matură chibzuinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea înregistra unele tensiuni, dacă nu veţi reuşi să vă controlaţi impulsivitatea. Un prieten ar putea încerca să vă pună beţe-n roate, dar fără prea mari şanse de reuşită. Mai multă atenţie şi prudenţă nu are de ce să vă strice.

Vărsător

Pentru deciziile pe care le aveţi de luat ar fi bine să apelaţi la sfatul unor prieteni care vă vor ajuta să vă puneţi ordine în gânduri. Veţi obţine un sprijin din partea acestora pentru a rezolva o problemă care vă stătea pe suflet de mai mult timp. În familie va fi ceva agitaţie; n-ar fi exclus să fie nevoie de o reparaţie, ceea ce va necesita cheltuieli neaşteptate. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului.

Peşti

Veţi avea o serie de nemulţumiri în familie, pe care, chiar dacă le veţi discuta, nu veţi reuşi să le rezolvaţi. Mare atenţie, căci nu ar fi exclus nici să se deterioreze ceva pe acasă. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijaţi sănătatea.