Horoscop


Berbec 

E posibil să vă întâlniţi cu o cunoştinţă veche, pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. În viaţa sentimentală deveniţi extrem de lucid şi renunţaţi la iluzii. Alegeţi acea persoană care corespunde criteriilor şi care răspunde sentimentelor dv., de la care vă  doriţi stabilitate şi fidelitate. Vă fac bine serile tihnite şi odihna, aşa că făceţi-vă un program recreativ împreună cu familia.

Taur 

Relaţia sentimentală evoluează într-un climat stabil şi chiar peste aşteptări. Aveţi nevoie de tandreţe şi evitaţi pe cât posibil riscul unor tensiuni inutile. Prieteniile se dovedesc utile situaţiei sociale. Bucuraţi-vă de aceste relaţii, fără a arăta însă un interes material imediat. Pe plan profesional, veţi avea o realizare la sfârşitul intervalului şi veţi primi aprecieri din partea colegilor şi şefilor.

Gemeni 

Sunteţi mai hotărât ca oricând să vă lărgiţi orizonturile, deoarece vă simţiţi închis într-un mediu care nu vă mai stimulează. Circumstanţele vor veni în întâmpinarea dorinţei dv. şi va trebui să faceţi o alegere. Este o perioadă perfectă pentru a vă arăta afecţiunea faţă de partenerul de viaţă. Este posibil să primiţi nişte bani la care nu mai speraţi, dar care vă pică exact la ţanc.

Rac 

Începeţi o perioadă problematică, pe plan familial. Este important să vă păstraţi sângele rece şi curajul, pentru a depăşi cu bine dificultăţile întâlnite. În viaţa socială, câştigaţi teren şi vă apropiaţi de scopul propus. Acceptaţi iniţiativele partenerului, pentru a trăi momente frumoase şi intense alături de el. Chiar dacă e greu, ar fi bine să renunţaţi la excesele culinare în această perioadă.

Leu

Viaţa de cuplu vă va oferi multe bucurii. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, aveţi şanse mari să întâlniţi pe cineva care poate pune capăt singurătăţii dv. Perspectivele profesionale sunt luminoase. Feriţi-vă de riscuri sau neînţelegeri între dv. şi unii membri ai familiei. Veţi fi în măsură să vă dominaţi gustul nemăsurat pentru independenţă, prin urmare, veţi reuşi să evitaţi un incident regretabil.

Fecioară

Vă acomodaţi mai greu la muncă, însă vă veţi relua ritmul rapid începând de săptămâna viitoare. Evitaţi orice discuţii în contradictoriu cu şefii. Veţi reuşi să vă duceţi la bun sfârşit activităţile zilnice fără să daţi greş. Vă vor aştepta timpuri grele, de aceea nu vă cheltuiţi veniturile pe lucruri inutile. Aveţi grijă ca discuţiile din familie să nu se transforme în adevărate conflicte.

Balanţă

Mai mult ca oricând, veţi fi înclinat să vă folosiţi puterea farmecului personal în orice situaţii. Feriţi-vă de surmenaj şi de consecinţele dăunătoare ale acestuia, aşa că încercaţi să dormiţi mai multe ore pe noapte. Veţi avea câteva dificultăţi în îndeplinirea ocupaţiilor zilnice şi veţi fi obsedat de ideea de a menţine liniştea în familie, dar luaţi-o uşor şi lăsaţi timpul să lucreze în favoarea dv.

Scorpion

În general, totul pare să fie în favoarea dv., situaţia va fi bună, nu pierdeţi şansele de a vă menţine starea de spirit şi nu visaţi la lucruri pe care nu le veţi putea îndeplini niciodată. În viaţa sentimentală, veţi adopta o atitudine înţelegătoare şi conciliantă, iar rezultatul va fi surprinzător. Din punct de vedere financiar, lucrurile se vor îmbunătăţi. Atmosfera de acasă va fi liniştită şi călduroasă.

Săgetător

Este o perioadă bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu partenerul va fi pusă la încercare din cauza unei vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, ci mai bine lăsaţi timpul să aibă ultimul cuvânt. Aveţi nevoie de o perioadă de respiro, pentru a vă pune ideile în ordine.

Capricorn

Relaţia cu persoana iubită are şanse să se îmbunătăţească, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Veţi avea parte de un eveniment căruia nu vă va fi uşor să-i faceţi faţă, dar până la urmă vă veţi descurca. În general, relaţia cu colegii vă va avantaja în această perioadă. La sfârşitul intervalului, e posibil să primiţi un cadou de care vă veţi bucura cum nu aţi mai făcut-o demult.

Vărsător

În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu şi ar fi bine să nu intraţi în polemici. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile; în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. În plan financiar, aţi putea avea o reuşită. N-ar fi exclus nici să primiţi o sumă de bani de la o rudă apropiată.

Peşti

Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse şi asta v-ar putea obosi. Ar fi de dorit să fiţi prudent şi să evitaţi să vă asumaţi responsabilităţi prea mari. Fără să refuzaţi nimic, încercaţi să trageţi de timp câteva zile. Acasă s-ar putea deteriora câte ceva, dar nu este cazul să vă enervaţi. Dacă aţi da dovadă de mai multă înţelegere ar fi mai bine pentru toată lumea.