Horoscop


Berbec

Nu e exclus să aveţi şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de viaţă.

Taur

Popularitatea dv. este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La serviciu nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli.

Gemeni

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu persoana iubită ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Rac

În familie veţi avea o mică surpriză, în sensul că va trebui să reveniţi asupra unor probleme mai vechi. Oricum, veţi avea parte de o perioadă în care se vor ivi tot felul de situaţii care vă vor ţine cu sufletul la gură. La serviciu, lucrurile încep să se precipite, dar nu este cazul să aveţi emoţii. Neînţelegerile cu colegii nu vă vor afecta decât dacă nu veţi şti să vă stăpâniţi tendinţa de a-i domina.

Leu

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi.

Fecioară

Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aveţi de făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă.

Balanţă

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales la începutul săptămânii viitoare.

Scorpion

Se pare că există cineva care nu vede cu ochi buni succesele dv. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi al căror rezultat nu-l puteţi controla. Există oportunităţi pentru a face schimbări favorabile în ceea ce priveşte locul de muncă, totuşi, mai reflectaţi, căci nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante. Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil.

Săgetator

Sunteţi plin de vervă şi gata să vă implicaţi în activităţi de tot felul. Reuşiţi totuşi să vă puneţi în ordine priorităţile, ceea ce vă face mai sigur pe dv., mai încrezător în forţele proprii. Dacă aveţi de luat hotărâri, fiţi optimist, căci inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta. La serviciu va fi multă agitaţie, dar reuşiţi să faceţi faţă cu bine tuturor cerinţelor.

Capricorn

Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă muncă pentru a rezolva situaţiile mai delicate ce se vor ivi la serviciu. Veţi primi o propunere care vă va da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care vă urmăreşte fiecare mişcare.

Vărsător

Orice greşeală pe care o veţi face în această perioadă vă va costa mult în viitor. Partenerul e posibil să aibă o realizare de care vă veţi bucura împreună. Dacă vi se dă o sarcină mai grea la serviciu, străduiţi-vă să o duceţi la bun sfârşit fără ezitare. Este posibil să primiţi o ofertă interesantă de colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat; eventual, consultaţi-vă partenerul.

Peşti

Veţi avea multă treabă, dar, cum lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, efortul nu vă va obosi. N-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program la serviciu, ceea ce vă va încurca într-o oarecare măsură planurile pentru timpul liber. Starea dv. generală este bună şi vă permite să faceţi faţă unor activităţi diverse, atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi activităţile din cămin.