Caransebeşul, „asanat”


Pe mai multe străzi din Caransebeş, unde Hidroconstrucţia a executat lucrări de introducere a rețelelor de apă și canalizare, circulația pietonilor şi a mașinilor se face tot mai greu, mai ales după topirea zăpezii şi ploile căzute în ultima perioadă. În cartierul Țiglărie, în această situaţie sunt Strada Tudor Vladimirescu, precum şi Aleile Alunișului şi Grădiniţei, dar nici străzile Morii sau Teiuşului se pare că nu se simt mai bine.

În urma demersurilor întreprinse de Ion Gheorghe Ștefan, șeful Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare Caransebeș, care a discutat cu reprezentanţii Societăţii Hidroconstrucția, cerându-le acestora să pună măcar piatră spartă și să cilindreze aceste străzi, pentru că de asfaltare nu poate fi vorba în această perioadă, imediat în zonă a demarat procesul de reabilitare a acestor artere rutiere.

Conform contractului de lucrări, Hidroconstrucția are obligația de a readuce carosabilul afectat de lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare la stadiul inițial.

Bianca METEŞ