Caransebeşul câştigă şi fără să joace


ACS Viitorul 1913 Caransebeş – Steaua Dunării Pojejena 3-0 (neprezentare)

Situaţia dificilă în care se află în momentul de faţă fotbalul românesc se simte, iată, şi în eşaloanele inferioare. Dovadă, faptul că, după ce în runda trecută Viitorul Caransebeş a stat, nici în etapa a X-a a Ligii a IV-a, desfăşurată sâmbătă, 4 noiembrie, gugulanii nu au avut parte de un adversar în  teren, deoarece formaţia Steaua Dunării Pojejena nu s-a prezentat la Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, iar reprezentanţii ei nu au răspuns apelurilor telefonice date de oficialii caransebeşeni.

În aceste condiţii, după ce a aşteptat sfertul de oră prevăzut de regulament, la 14.15 arbitrul de centru Dorian Micloşină a fluierat începutul şi, totodată, finalul meciului.

„Azi, oaspeţii noştri, echipa din Pojejena, nu s-au prezentat, şi eu zic că e păcat că se întâmplă asemenea lucruri. Ţinând cont de faptul că suntem o echipă care dorim să jucăm, să creştem de la meci la meci, prin faptul că am stat deja o etapă, atunci când ne-a venit rândul fiindcă numărul de formaţii este impar, acum Pojejena nu s-a prezentat, stăm a doua etapă, Zăvoiul, cu care ar fi trebuit să jucăm în runda viitoare, s-a retras, se pare că vom avea o lună doar de antrenamente, fără jocuri oficiale. Repet, îmi pare rău că se întâmplă aşa ceva la acest nivel”, ne-a declarat antrenorul caransebeşean Ion Bica.

Sorin ROGOZ