Get Adobe Flash player

Informaţii mai rapide despre Prefectură

Vizualizari: 195

Ministerul Afacerilor Interne, în colaborare cu Instituțiile prefectului, a elaborat recent un format standard al paginilor de internet. Noul format este structurat astfel încât să faciliteze accesul cetățenilor la informațiile privind principalele servicii publice oferite de către Instituțiile prefectului, respectiv eliberarea pașapoartelor simple, gestionarea operațiunilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor, și eliberarea apostilelor pentru actele administrative. Toate aceste date se vor afla în aceleași zone din meniurile tuturor Instituțiilor prefectului.

Un alt aspect important și de interes public este reprezentat de faptul că site-urile preiau automat atenționările meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie, se arată într-un comunicat al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului – judeţul Caraş-Severin.

Noile site-uri sunt disponibile la adrese de forma: [indicativ județ].prefectura.mai.gov.ro și sunt publicate și pe site-ul Guvernului României – http://gov.ro/ro/guvernul/organizare/prefecturi.

Bianca METEŞ